Automatisering & Consultancy voor de zorg

Bekijk de bedrijfsvideo
Een stabiele IT omgeving

Apotheek

Een efficiënte en stabiele IT omgeving is bij apotheken van cruciaal belang. Door onze kennis en ervaring in de Eerstelijnszorg kunnen wij uw apotheek voorzien van een optimaal ingerichte IT omgeving.

De ICT-oplossing in uw praktijk

Huisartsen

De ICT-oplossing in uw praktijk moet gewoon werken. Uitval van apparatuur zorgt er direct voor dat u uw werkzaamheden niet goed kunt uitvoeren.

De verbindende factor voor de GGZ

GGZ

Werkt u in de GGZ? Voor een specifieke doelgroep op een kleinschalige zorglocatie? Dan stelt u hoge eisen aan de beschikbaarheid van uw ICT.

hero

Voorkomen is beter dan genezen


De ICT-oplossing in uw praktijk moet gewoon werken. Uitval van apparatuur zorgt er direct voor dat u uw werkzaamheden niet goed kunt uitvoeren. Met ons beheerplatform eLancare zorgen wij voor een up-to-date netwerk.


Klantportaal 123-456-7890

Maak kennis met ons team

Ons team staat 24/7 voor u klaar

Collin Wolfert
Collin Wolfert
ICT Consultant
Stefanie van Wilsum
Stefanie van Wilsum
Projectbureau
Marco Pavic
Marco Pavic
ICT Consultant
Jacqueline Dingemanse
Jacqueline Dingemanse
Projectbureau


Ontmoet ons hele team

Ervaringen van onze klanten

‘Westers kent onze zorgsituatie goed’

  • Niels Spiering

    ‘Hoe wil je het hebben? Wat zijn je andere eisen? Westers kent onze zorgsituatie goed. Toch vroegen ze alle gebruikersgroepen naar hun wensen. Dat getuigt van een proactieve houding. Dit is een leverancier die met ons meedenkt. Als ik onverhoopt een probleem heb, dan wil ik graag snel een oplossing. Niet pas over drie weken. Daar selecteren wij onze leveranciers op. Westers heeft die test glansrijk doorstaan.

    Niels Spiering

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws.

Kwetsbaarheden verholpen in WordPress

Kwetsbaarheden verholpen in WordPress

De ontwikkelaars van WordPress hebben meerdere kwetsbaarheden verholpen. Een kwaadwillende op afstand kan deze kwetsbaarheden mogelijk misbruiken voor het uitvoeren van een Cross-Site Scripting (XSS) aanval en het uitvoeren van SQL Injection. Het is raadzaam…

Samenwerking tussen VNA en Westers

Samenwerking tussen VNA en Westers

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat Westers onlangs een partnerovereenkomst is aangegaan met Stichting VNA met betrekking tot de ondersteuning van haar apotheken op het gebied van de apotheek automatisering en telefonie in de…


Bekijk al het nieuws