Netwerken/Wifi

hero
Internet kabels en WLAN poorten.
Westers

Westers is geen installatiebedrijf waar dagelijks vele meters kabel wordt aangelegd. Toch houden wij ons zeer regelmatig bezig met het adviseren van klanten op het gebied van infrastructuur.

Wilt u een nieuwe locatie openen? Dan kijkt u zeker naar de bereikbaarheid van deze locatie met auto of openbaar vervoer.

Maar kijkt u ook naar de digitale bereikbaarheid?  De beschikbare infrastructuur


Wij helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van internet en glasvezelverbindingen en ondersteunen bij het ontwerp van de infrastructuur binnen het pand. Samen met u  kijken wij naar de mogelijkheden en beperkingen zodat wanneer u het pand in gebruik neemt de apparatuur op het netwerk kan worden aangesloten.

Ook het draadloze deel van het netwerk behoort bij een goed infrastructuur ontwerp. Waar moeten Wifi access points geplaatst worden ? en hoe zorgen we voor een dekkend telefonie netwerk. Westers ondersteunt met ontwerp en meting van deze draadloze oplossingen.

Wilt u advies over een goede inrichting van uw technische ruimten (MER / SER) neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met de voedingsvoorziening, koeling, infrastructuur en inrichting.