Beheer

hero

Netwerk/Wifi

Westers is geen installatiebedrijf waar dagelijks vele meters kabel wordt aangelegd. Toch houden wij ons zeer regelmatig bezig met het adviseren van klanten op het gebied van infrastructuur.

Wilt u een nieuwe locatie openen? Dan kijkt u zeker naar de bereikbaarheid van deze locatie met auto of openbaar vervoer.

Twee collega's die overleggen.

Ook het draadloze deel van het netwerk behoort bij een goed infrastructuur ontwerp. Waar moeten Wifi access points geplaatst worden ? en hoe zorgen we voor een dekkend telefonie netwerk. Westers ondersteunt met ontwerp en meting van deze draadloze oplossingen.

Maar kijkt u ook naar de digitale bereikbaarheid?  De beschikbare infrastructuur.

Wij helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van internet en glasvezelverbindingen en ondersteunen bij het ontwerp van de infrastructuur binnen het pand. Samen met u  kijken wij naar de mogelijkheden en beperkingen zodat wanneer u het pand in gebruik neemt de apparatuur op het netwerk kan worden aangesloten.

Wilt u advies over een goede inrichting van uw technische ruimten (MER / SER) neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met de voedingsvoorziening, koeling, infrastructuur en inrichting.

Wij vinden het belangrijk dat wij merk onafhankelijk zijn in onze adviezen en vinden het geen probleem wanneer u er de voorkeur aan geeft de hardware zelf te betrekken

Natuurlijk hebben wij uit onze zeer ruime ervaring de afgelopen 2 decennia onze voorkeuren en zijn ook over veel merken om kwalitatieve redenen niet enthousiast.  Bij Westers kiezen we graag hardware voor onze klanten die voldoet aan de eisen en bovenal kwalitatief een goede levensduur heeft.

Wij zijn partner van een groot scala aan merken zoals HP, Lenvo, Lexmark, Zebra, Epson, Mikrotik, Cisco, Ubiquiti, Eaton, Netgear en vele anderen.

Wij hebben de meeste veelvoorkomende producten op voorraad zodat we snel kunnen inspelen op de vraag van onze klanten. Zeker als er sprake is van een vervanging is het fijn als u niet weken op uw nieuwe hardware hoeft te wachten.

Doordat onze engineers de nieuwe hardware volledig voorbereid komen uitleveren hoeven wij uw werkzaamheden niet onnodig lang te verstoren.  Veel hardware vervangingen voeren wij in de avond, nacht of in het weekend uit. Zo ondervindt uw organisatie geen hinder van de door ons uit te voeren installatiewerkzaamheden.

Hardware

Voor Westers is het leveren van hardware een bijzaak. Maar wel een belangrijke bijzaak, want onze opdrachtgevers willen veelal dat wij een totaaloplossing leveren en daar hoort de hardware onlosmakelijk bij.

Beheer en Storingen

Onderhoud uw ICT net als een auto


U weet het: u kunt bij ons terecht voor IT-beheer. Maar wij komen nooit alleen met een oplossing. U kunt erop vertrouwen dat wij ook voor het onderhoud zorgen. De juiste oplossing voor uw ICT- infrastructuur verdient efficiënt en correct beheer. Vergelijk het met het onderhouden van uw auto.

De juiste oplossing voor uw ICT- infrastructuur verdient efficiënt en correct beheer

U schakelt ons in voor het:

  • controleren van de back-up;
  • up-to-date houden van uw virusbescherming, firewall en applicatiesoftware;
  • preventief onderhouden van uw hardware.
Deskundige aan het werk met headset op.Voorkom storingen

Proactief onderhoud vermindert de kans op ongewenste verrassingen. U merkt: we vergroten de productiviteit en continuïteit van uw ICT-infrastructuur. Wilt u het probleem op structurele wijze oplossen? Geef ons dan de ruimte om de herkomst van het probleem te achterhalen.