Veiligheid in de zorg

Er is regelmatig aandacht in de media voor ICT veiligheid in de zorg. De meldplicht datalekken, Cyberverzekeringen, onveilige huisartsenwebsites en niet afdoende afgeschermde patiëntgegevens.
Met al deze berichten komt langzaam het bewustzijn op gang dat ICT in de zorg vraagt om specialistische kennis op het gebied van beveiliging en dat de steeds groter wordende dreiging vraagt om maatregelen.

‘Er is regelmatig aandacht in de media voor ICT veiligheid in de zorg’

Westers Automatisering & Consultancy B.V. constateert dat haar zorgklanten steeds meer ondersteuning vragen bij het adequaat beveiligingen van IT. Onze reeds jarenlange ervaring met Premium Firewall  en monitoring diensten werden in het verleden wel eens afgedaan als oversized maar zijn vandaag de dag pure noodzaak! Met een internet router voor thuisgebruik kan een zorginstelling vandaag de dag de cyberrisico’s niet meer het hoofd bieden.

IT ondersteuning in de zorg is een continuproces dat zelfs gen 9 tot 5 taak meer is, maar 24×7 waakzaamheid vraagt. Zorgverleners kunnen simpelweg geen gebruik meer maken van een bevriende kennis of het lokale ICT bedrijf om de hoek.
Wij laten u graag kennismaken met onze security diensten. Wel zo’n veilig gevoel.