Bellen met Westers op de juiste manier!

De wijze van zorgverlening is door de digitalisering aan het veranderen. Echter door de komst van het COVID-19 zijn deze veranderingen ‘noodgedwongen’ in een stroomversnelling gekomen.

Sinds begin 2019 jaar leveren wij al aan huisartsenpraktijken monitoren voorzien geïntegreerde (afschermbare) webcamera om aan toekomstige veranderingen te kunnen voldoen. Met de leverancier van WeSeeDo zijn wij nu een samenwerking aangegaan om aan de grote vraag van beeldbellen te voldoen!  De inrichting en activatie van uw praktijk zullen wij voor u verzorgen!

WeSeeDo is ten opzichte van andere beeldbel-functies veel gebruiksvriendelijker én veiliger. Oplossingen zoals FaceTime, Skype, Whatsapp maar ook de functie van Teams binnen Office365 geven uw eigen (en vaak persoonlijke) telefoonnummer of e-mailadres bloot. Hiermee verliest u als zorgverlener de controle en zijn tevens uw gegevens bekend bij uw patiënt.

WeSeeDo werkt anders. U bepaalt! Aan de patiënt wordt per e-mail een uitnodiging verstuurd met daarin een tijdsvlak. De patiënt accepteert het digitale consult door het aanklikken van bijgevoegde link en wordt in een virtuele wachtkamer geplaatst. Op het moment dat u tijd voor de patiënt heeft, wordt de cameraverbinding gerealiseerd en kan het consult beginnen. Na afloop verbreekt u de verbinding. De patiënt kan alleen opnieuw in de virtuele wachtkamer plaatsnemen door het ontvangen van een nieuwe uitnodiging.

WeSeeDo is een Nederlands product welke voldoet aan ISO27001, NEN7510 als ook aan de AVG-eisen.

Interesse? Laat het ons weten! U kunt uw contactgegevens achter laten in ons contactformulier , dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!
U kunt ons natuurlijk telefonisch bereiken via het telefoonnummer 035 – 8700 100.