Aanbieding 2D handscanners t.b.v. FMD

Op 9 februari 2019 is de FMD (Falsified Medicine Directive) van kracht en moet in Europa elke verpakking van een recept plichtig medicijn een uniek serienummer en een verzegeling bevatten. Deze Europese richtlijn heeft als doel te voorkomen dat vervalste medicijnen in de legale distributieketen belanden. Fabrikanten brengen een dergelijk serienummer aan in de vorm van een 2D barcode en melden het medicijn initieel aan in de centrale database (het zogeheten ‘NMVS’). Elke barcode moet op enig moment in het apotheekproces worden ‘afgemeld’ bij uitgifte aan de klant.

Voor meer informatie over deze maatregel verwijzen wij u naar de KNMP en klik hier voor het laatste nieuwsbericht.

‘De scanners hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding’

Om medicijnen af te kunnen melden, heeft u op iedere plek in de apotheek waar een verpakking gescand wordt handscanners nodig die 2D barcodes kunnen lezen.

Wij hebben een drietal kwalitatief hoogwaardige 2D handscanners voor u geselecteerd, de Zebra DS2208DS4308 en DS457

De scanners hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding wordt door CGM, Chipsoft en Pharmacom aanbevolen. De Zebra handscanners zijn geschikt voor alle apotheek informatiesystemen.

Wij bieden u deze scanners aan tegen een zeer aantrekkelijke actieprijzen, deze hebben wij gespecificeerd met een actieflyer in de bijlage;

Onze actieprijs vanaf:  €139,- excl. BTW.

Bestelprocedure. Wilt u de scanner(s) bestellen?
U kunt ons bereiken via projectbureau@wac.nl of telefonisch op 035-8700100.

De voordelen op een rij

  • Scant zowel 1D als 2D
  • Uitstekende kwaliteit en betrouwbaar
  • Scherpe resolutie
  • 36 maanden fabrieksgarantie